LA MARINA la fem entre tots i totes. Veïns, periodistes, estudiants, i una bona pila de col·laboradors. Però volem ser-ne més!

Si tens ganes d’iniciar-te al món de la comunicació o el periodisme, LA MARINA és el teu lloc. Comptem amb una redacció prevista d’equips de darrera generació que ens permeten editar una publicació escrita mensual, a banda d’actualitzar el nostre lloc web i editar vídeos i imatges. A més, disposem de dos estudis de ràdio preparats per emetre en directe, o per gravar i postproduir àudio.

Vine i fes el que més t’atregui: cobrir esdeveniments, redactar articles, maquetar-los en paper, fer entrevistes, realitzar el teu propi programa de ràdio, organitzar esdeveniments, crear i editar vídeos, fer de tècnic de so… o, simplement, donar-nos un cop de mà!

Segur que som ben a prop de casa teva. Les nostres instal·lacions són a l’Espai Musical La Bàscula (C/Foc, 128 1a planta) del districte de Sants-Montjuïc, a Barcelona. A 10 minuts en bus des de l’Estació de Sants, a 15 en bicicleta, i a 30 caminant. I com som als peus de la muntanya de Montjuïc, estem envoltats de verd i natura.

Som un equip majoritàriament jove, però també comptem amb el suport de veterans del món de la comunicació. Tenim idees i moltes ganes de seguir tirant aquest projecte endavant. Ara només hi faltes tu. Vine i fes LA MARINA.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Si no t’agraden els formularis, envia un correu electrònic a redaccio@lamarina.cat, truca’ns al 93 296 50 07, o vine a veure’ns! 😉

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.