Conferència d’Emilio Carrillo a Barcelona: “Sin mente, sin lenguaje, sin tiempo (La práctica cotidiana de nuestra divinidad)”

El proper 25 d’abril a partir de les sis de la tarda, emetrem un programa especial en directe de “Más allá de la tierra” a La Marina FM.

Podreu seguir-lo a través de les ones de Barcelona (102.5FM) i per Internet al nostre web. Us farem arribar tota l’emoció vibracional que es crea en “l’abans i el després” de la conferència oferta per EMILIO CARRILLO BENITO.
Ambient, opinions, entrevistes… preparant les brases per a una bona cuina elaborada pel nostre company EMILIO CARRILLO amb tot l’amor amb què ell sap condimentar… i un després per transmetre, com si ho visquéssiu personalment, aquest sabor de boca que ens ha deixat tot l’amor compartit.

Si voleu assistir-hi, podeu obtenir més informació a http://akokobcnterapiasytalleres.blogspot.com.es/p/conferencia-barcelona-emilio-carrillo.html. Encara queden algunes entrades!

Dissabte 25 d’abril de 2015 a les 18h
Hotel Barceló Sants, Plaça dels Països Catalans s/n (sobre l’estació de Sants). Pàrquing a l’estació, interior i exterior.
Accessibilitat: a l’estació arriben trens des de qualsevol punt de la península. Des de Barcelona i rodalies pots arribar-hi amb tren, metro, autobús i bicing.
Entrada 13€

Per adquirir la teva entrada escriu-nos: conferenciaecb@gmail.com
Per més informació escriu-nos al WhatsApp: 609.42.35.85
 

2 COMENTARIS

  1. Hola!

    Necesito entradas para el próximo sábado dia 25 de anril BCN. Qué debo hacer?
    Gracias
    Saludos
    Margareth

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.