No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

Quins carrers es tallaran pel pas de la rua del Carnaval

Quins carrers es tallaran pel pas de la rua del Carnaval

El pròxim dia 12, Dijous Gras, començarà la programació del carnaval amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes al barri de la Marina i a Sants.

Tot i així, no serà fins dissabte quan començarà la celebració de veritat amb les rues i els balls. Aquest any a més es podran realitzar diversos concursos com el #Fotoviva, el certamen fotogràfic de la Rua de Carnaval de la Marina que es durá a terme el mateix dia 14.

Com a conseqüència d’aquesta celebració alguns dels carrers del districte de Sants-Montjuïc es tallaran perquè pugui passar la rua del Carnestoltes.

Així, a Sants hi hauran una sèrie de talls de trànsit durant el 13 i el 14 de febrer. Divendres esproduïran restriccions al carrer de Sant Medir, al carrer de Càceres i al carrer de Sant Jordi de 15:00 a 19:30h.

Durant el dissabte, els trossos més afectats seran la carretera de Sants i Creu Coberta, de 16 a 20h.

tall de carrers sants

Al barri de La Marina es realitzaran talls de trànsit de 17:30 a 20:30h. La Plaça de les Matemàtiques, el carrer de la Mare de Déu de Port, el carrer Alts Forns i el Passeig de la Zona Franca són alguns dels trams que es veuran afectats pel pas de la rua.

tall de carrers la marina

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*