Ara i abans: El Polvorí – les escales

Centre de Documentació Històrica Montjuïc

 

A principis de la dècada dels cinquanta, un grup de persones provinents de la part alta de la Diagonal es van veure obligats a traslladar-se a altres zones de Barcelona amb motiu de la celebració del Congrés Eucarístic que va tenir lloc l’any 1952. Can Clos i El Polvorí van ser llocs de destí per a moltes d’aquestes famílies.

Responent a la gran demanda veïnal, l’any 1997, El Polvorí va aconseguir emprendre un procés de remodelació que englobava la substitució dels antics edificis, amb patologies constructives i condicions deficients, per habitatges de protecció social i la millora de l’espai urbà, on s’incloïa la instal·lació d’una rampa i escales mecàniques per passar del carrer Ferrocarrils Catalans a aquest sector del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada