Eixos Pass, avantatges i promocions en exclusiva per als clients del comerç de la Marina

En els darrers mesos i, especialment, arran de la crisi també econòmica conseqüència de la pandèmia Covid19, han proliferat diferents eines digitals per al comerç de proximitat; totes elles, amb l’objectiu d’acompanyar en la re-adaptació o, directament, en la transformació dels  negocis i la gran majoria pensant en la venda on-line.

Ben conscients d’això, des de Barcelona Comerç i des de l’Associació de Comerciants La Marina  us volem presentar  eixospass, plataforma digital creada per Barcelona Comerç que neix amb la vocació principal de què els clients, físicament, visitin  comerços associats.

eixospass és:

  • un espai de promoció i visibilització d’establiments associats,
  • un programa de fidelització, amb privilegis, avantatges i promocions en

exclusiva per als clients,

  • una eina de sortejos i accions online,
  • un hub d’informacions del comerç de proximitat de la ciutat
  • i un punt de trobada per als seus usuaris, clients, comerciants i associacions comercials.

Eixospass busca:

  • augmentar les visites físiques als comerços associats,
  • incentivar la prova de nous productes i serveis,
  • potenciar les marques dels establiments,
  • incentivar la prescripció entre els clients, conèixer-los millor, interactuar amb ells, i establir amb ells una relació de llarga durada.

Objectiu final de tot plegat: un comerç de proximitat, sanejat, rendible, optimista i amb eines i recursos per continuar pujant les persianes cada dia, tots els dies.

A més, ser membre d’eixospass suposa 0 €uros per a tots els comerços associats a l’Associació de Comerciants La Marina i també per al client.

Si us hem despertat la vostra curiositat i el vostre interès, us animem a participar-hi podeu preguntar als comerços associats  i a l’Eix comercial de la Marina.

Perquè sense persianes aixecades, als barris no hi ha vida. I una ciutat sense vida als barris, és allò en què mai s’hauria de convertir la nostra ciutat. Per vosaltres, per nosaltres, pel comerç de proximitat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.