Peluts, la nova botiga de mascotes de La Marina

Andrea Bello

Dissabte 31 de març es va inaugurar amb tots els honors la botiga Peluts que, a partir d’ara, oferirà productes i serveis per a mascotes de tota mena. Una aposta pel comerç de proximitat a La Marina.

La botiga ha estat creada i serà dirigida per veïnes del barri. La seva propietària, la Núria Sánchez, ens explicava que va ser  idea de la seva filla, la Cristina, una de les treballadores de la botiga, mentre portava el gos al pipicà.

A la inauguració de Peluts no han faltat menjar ni beguda per a tothom qui volgués apropar-s’hi a compartir un moment tan especial. També hi havia regals especials per a les mascotes. A més, els moltíssims assistents han pogut participar  a un f photocall i guanyar 50 € en productes a un concurs. Veïns i veïnes del barri s’han mostrat molt satisfets de tenir-hi un servei com aquest a l’abast.

A Peluts trobareu un equip encantador de quatre persones, que us ajudarà amb el que calgui.

A més de productes de tota mena a preus molt variats, la botiga ofereix un seguit de serveis com ara fisioteràpia i massatges per a mascotes, perruqueria -fins i tot per a exposicions de bellesa canina- o passeig de gossos. Com a novetat, ofereixen un servei especial a domicili per a persones grans o amb mobilitat reduïda: recollida i tornada de mascota a casa per només 3 €.

Trobareu Peluts al local número 16 dels Jardins de la Mediterrània, al carrer dels Alts Forns. Si teniu mascota, ja ho sabeu, doncs!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.