L’Hemeroteca i l’Abans i ara: el nostre viatge en el temps

Viatjar en el temps. Aquesta és la nova aposta del diari La Marina: recuperar els retalls de passat que queden immersos en el calaix d’edicions passades per conèixer una mica millor el nostre present. Han passat vint anys des del nostre primer número, han canviat els carrers i els edificis, el nostre estil de vida i la gent, però el diari ha pogut enregistrar el pas del temps, fent immortals les vivències quotidianes del passat. Aquest enregistrament de la vida de la Marina ha estat gràcies a la gent que ha treballat al nostre mitjà durant aquests vint anys i gràcies a tot el veïnat que ens ha premiat amb els seus testimonis.

Així, gràcies a tots, hem pogut anar configurant la història de la Marina des del gener de 1994 fins a l’actualitat i ara us la volem tornar.  Per això, setmana rere setmana anirem recuperant articles publicats en edicions passades que siguin rellevants per entendre circumstàncies del present, o siguin curiosos per qualsevol motiu. Cada dilluns, dijous i dissabte publiquem una d’aquestes peces.

I el diumenge és el dia de l’Abans i ara, una secció que pretén mostrar el canvi o l’absència d’aquest amb una imatge del present i del passat d’espais del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.