Què li demanem al nou govern?

Irene Villanueva, docent de secundària

Callar i escoltar com a política pública

Sembla que les properes eleccions del 28 de maig no provoquen gaire entusiasme al carrer però, ja que hi som, per què no aprofitar-les per dir la nostra?

Senyor alcalde o alcaldessa,

En primer lloc, prego que la primera mesura que apliqui, sigui la de callar i escoltar: callar i escoltar a la gent de fora de la seva estructura, del seu partit, de la seva família i dels amics habituals.

En segon lloc, quedi amb algú dels meus col·legues, que li vindrà bé descarregar-se i, de pas, li posaran al dia de com és de bonica la nostra feina, però també com és de complicat lidiar amb la càrrega emocional i social que tenen a sobre les famílies i els estudiants, fruit de l’estrès provocat per la lluita per la supervivència. Provi, també, de parlar amb alguna família del barri, ja que li aportarà una dosi de realitat sobre els reptes que hem d’afrontar cada dia.

Per acabar, li demano que es rodegi de gent amb, com a mínim, aquestes qualitats: professionalitat en el seu camp, opinió pròpia, estima pel que fa i, sobretot, que tingui vocació de servei i entengui el que significa la ciutadania. Descarti els que volen fer història, aconseguir fites i brillar a tot preu. I, sobretot, digui a tots els que l’acompanyin: calleu, escolteu i, a partir d’aquí, feu!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.