S’aprova el canvi de nom, Complex Esportiu La Báscula-Emilio Fernández

El darrer mes de setembre ens va deixar l’Emilio Fernández, el president del Club de Futbol Zona Franca. En conèixer la notícia, l’entitat futbolística es va posar mans a l’obra per a rendir homenatge a la seva figura. 

Una de les idees del Club era que l’actual Complex Esportiu La Bàscula s’anomenés en endavant Complex Esportiu La Báscula-Emilio Fernández. Tal com ens explica el fill del president, Emilio Fernández Pinto, la idea del canvi de nom va néixer a la missa que es va organitzar en el seu honor. En aquell homenatge, el responsable del patrocinador del club, Enrique Torres, va expressar que La Marina hi té un deute per tota la seva tasca amb l’esport del barri.

El darrer 17 de novembre es va celebrar el Consell de l’Esport del Districte, on s’ha posat sobre la taula la proposta del club local, entre altres temes. En el moment que a la videoconferència es proposava de votar el canvi de nom de les instal·lacions, tots els presents l’han aprovat.  “Ha estat una de les votacions més unànimes que he viscut mai” afirma Fernández Pinto. A la sessió, el Carlos Sarto assistia en representació de l’Escola de futbol local “Ángel Pedraza”. “Vaig votar a favor sense cap mena de dubte, em sembla justíssim que el barri pugui homenatjar l’Emilio per tot el que ha fet per totes les entitats de La Marina”.

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra ha expressat a La Marina que des del districte creuen que és una molt bona proposta per honorar la figura de l’Emilio, que “ha estat una figura importantíssima dins el futbol base de La Marina per la seva voluntat constant de construir un barri el més cohesionat possible”.

El Districte també s’ha compromès a fer una gran festa presencial al nou Complex Esportiu La Bàscula-Emilio Fernàndez. Això sí, aquest homenatge tindrà lloc quan la situació pandèmica hagi acabat i ens puguem reunir amb seguretat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.