El Club de Futbol Zona Franca s’uneix amb l’Atlètic Ibèria

Text:Albert Aguilar

És un acord entre tots dos clubs perquè un sigui filial de l’altre sense cap canvi de nom ni de junta directiva

Després d’aconseguir el canvi de nom del Complex Esportiu La Bàscula, el Club de Futbol Zona Franca ens confirma una unió d’entitats que té l’objectiu de fer créixer el futbol local i la perspectiva de formar un futur únic equip a La Marina.

Una de les idees que va guanyar força amb la formació de la nova junta del CFZF és la de la creació d’un sol club de futbol en el barri amb la potència necessària per a poder competir en totes les categories. Per a dur a terme aquesta idea calia fer una fidelització amb l’únic club en el nostre barri de Categoria Amateur, el Club Atlètic Ibèria. Dit i fet. Ràpidament es van citar amb el president del Club Atlètic Ibèria, Juan Cuenca i Fernando Navarro “PICOLO” per a mostrar-los el projecte del seu club i la importància estratègica de fidelitzar amb ells, i van coincidir-hi ràpidament.

El nou president del Club de Futbol Zona Franca, Emilio Fernández (fil), assenyala que “la fidelització, només té punts positius per a tots dos clubs. És un acord perquè un sigui filial de l’altre sense cap canvi de nom ni de junta directiva”.

Per a la temporada 2021/2022, el Club de Fútbol Zona Franca té la intenció de crear sis categories de futbol. Des del club es considera que els dotze jugadors de les categories que competeixen en Futbol 7 (Prebenjamins/Benjamins/ Alevins) i els divuit jugadors de les categories de FUTBOL 11 (Infantil/Cadet/Juvenil) han de ser triats per les seves aptituds futbolístiques. És per aquest motiu que el maig de 2021 estan previstos diferents entrenaments de captació per categories amb l’objectiu de seleccionar als jugadors que competiran.

“Tots dos clubs, junts, podem ser molts més forts i el barri podrà gaudir de jornades de futbol de molt bona qualitat, si som també capaços d’atreure-hi futbolistes de La Marina escampats per diferents equips més grans”, afirma Emilio Fernández. “La gent ha d’entendre que som el club del barri i que IBÈRIA -ZONA FRANCA, ZONA FRANCA -IBÈRIA anirem de la mà en aquest viatge per demostrar que al nostre barri existeix la unió i la força”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.