Junts per Catalunya trenca amb el PdeCat amb la dimissió en bloc de tot l’executiu de Sants-Montjuïc

 

L’executiu de Sants-Montjuïc del Partit Demòcrata va anunciar ahir la seva dimissió en bloc a través d’un comunicat a xarxes socials. Segons l’escrit, Junts per Catalunya rebutja “el camí de judicialització iniciat per l’Executiva General de Partit Demòcrata”. La portaveu de Junts per Catalunya al Districte, Georgina Lázaro, assegura que el PdeCat “ha decidit deixar el diàleg de banda i ficar la justícia pel mig”. Un gest que, segons Lázaro, no casa amb el tarannà del partit, “que defensa posar les urnes i resoldre els conflictes amb diàleg” sense necessitat d’haver de recórrer als tribunals.

Ara, segons es diu al comunicat, l’executiu de Sants-Montjuïc se centrarà en “construir Junts per Catalunya” un espai que, segons Lázaro, ha de ser plural i en el que les bases han de tenir poder de decisió. “Els actius d’un partit són les persones”, afirma la portaveu de Sants-Montjuïc.

La dimissió en bloc de l’executiu del Districte no ha estat un fet aïllat, sinó que 13 dels 15 responsables sectorials del Partit Demòcrata han comunicat la seva baixa com a associats de la formació, tal com ja va fer l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a més de diversos consellers.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.