Tertúlia sobre la situació actual dels pensionistes

 

 

Al Connexió La Marina d’ avui hem comentat la situació actual dels pensionistes. La marea Pensionista acaba de portar al Tribunal Europeu de Drets Humans una demanda a l’ Estat amb motiu de la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes, una situació que ja ve de lluny.

Per apropar-nos a l’ actualitat i l’ analisi d’ aquest problema ens han acompanyat el Paco Gómez de la Calle de la Marea Pensionista i la Teresa López del CDR de la Marina. Ambdos han deixat ben clar com la baixada de pensions depèn, entre altres factors, de les condicions actuals del mercat laboral. Han plantejat com la relació que s’ estableix entre el salari mínim interprofessional, la temporalitat dels contractes i altres aspectes de la precarietat que suporten els treballadors, repercuteix directament en la disponibilitat de pensions. Les d’ ara però també les futures.
A més també hem analitzat la especial situació de les dones pensionistes o la dels joves als que se´ls hi demana que estalvïin per la seva futura pensió.
Els pensionistes demanen ara que les pensions tornin a vincular-se a l’ IPC

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.