Canvis al transport públic pel Mobile World Congress 2018

Del 26 de febrer a l’1 de març es reforçarà el servei de transport al barri

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que del 26 de febrer a l’1 de març hi haurà canvis en el transport públic del barri, a causa de l’edició 2018 del Mobile World Congress. Com cada any, el congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, amb una segona al de Montjuïc.

Per facilitar el desplaçament dels assistents així com per evitar col·lapses, es reforçarà l’oferta de transport. Per una banda, el metro passarà més sovint. Sobretot, ho farà la línia que arriba directament fins Gran Via, L9 Sud, que a més, té connexió directa amb l’aeroport. Per això, passarà amb el doble de freqüència. Per l’altra banda, la línia regular de bus H12 disposarà de més vehicles a les franges de matí i de tarda, coincidint amb l’entrada i la sortida dels congressistes. A més, hi haurà un servei especial d’autobusos que connectarà, de 7 a 21 hores, el recinte de Gran Via amb el de Montjuïc.

A la pàgina oficial de TMB podeu trobar tots els detalls sobre el transport d’aquests dies.

1 COMENTARI

  1. MOLT BÉ QUE ENS HAGIS INFORMAT MARTA ALONSO D. AQUESTES NOVETATS SOBRE ELS AUTOBUSUS I METROS, AMB UNA SETMANA TAN MOGUDA I PLENA DE GENT COM LA DEL MOBILE WORLD CONGRESS. GRÀCIES CONSELLERA !!!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.