L’equip de petanca “8 de maig” es fa amb la lliga i puja de categoria

Foto: Rafel Vidal

El 8 de maig guanya el campionat de lliga amb 51 punts, una lliga assimilable i perfecte. De 18 partits només ha perdut 1 i els altres han estat guanyats. El seu rival més proper, el Ciudad Consuegra Prat, s’ha quedat a 11 punts per sota.

Ara l’equip té per davant una nova temporada en un altre categoria, 4ª divisió, però l’Alfonso Bravo, president del club assegura que “el bon rollo i bon ambient no deixaran de ser-hi la pròxima temporada”.

El club compte amb dos equips més, un femení i altre masculí, que no han corregut la mateixa sort, però tot i així segueixen a la categoria de 5ª.

L’equip ja s’està preparant per la nova temporada i l’equip suma jugadors desprès d’haver fitxat tres nous. “El que volem és aconseguir pujar a tercera i així seguint sumant reptes” diu l’Alfonso Bravo.

Bravo destaca que tots els seus jugadors estan contents i des de la direcció assumeix que “aquesta temporada ha estat rodona, a més de pujar a 4ª no deixem de fer actes solidaris, com els campionats per nens especials i dinar que fem cada any.”

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here