6 delinqüents i una pregunta a No Som Sants : On és Mrs. Gotelé?

jordi Roca, Hector Nistal, Gabriel Coromines, Angela Sánchez i Silvia Depares
jordi Roca, Hector Nistal, Gabriel Coromines, Angela Sánchez i Silvia Depares

Primer programa de la quarta temporada de No Som Sants. Encetem aquest primer capítol amb l’alternança de col·laboradors. I doncs, posem en pràctica el nostre particular tu avui,  i jo d’aquí a quinze dies. És per això, que després d’oferir-vos les millors dedicatòries musicals de la setmana, Guillem Estadella ens fa el seu primer i  particular monòleg. Si vols saber què significa fer-se un “selfie”, torna’ns a escoltar!

A continuació el Gabriel Coromines, a Vermella directa, ens posa al dia de tota l’actualitat esportiva. Descans de la Lliga aquesta setmana, partits de seleccions, un clàssic molt eròtic i una maledicció que sembla no tenir fi. Arribem així a la segona hora del programa amb la secció més mítica del nostre magazine. La Sílvia Depares i les seves curiositats. En aquesta nova entrega, centrades en el món barceloní i els seus símbols. Sabíeu que Barcelona tenia dos patrones? Nosaltres tampoc! Descobriu-ho!

L’Hector Nistal és l’encarregat d’agafar el relleu a les curiositats per presentar-nos les darreres innovacions tecnològiques. Ara ens presenta un nou invent per  permetre els nadons  escoltar música dins el ventre de la mare. Ah! Què no sabies que això de posar-se els auriculars a l’estomac ja no funciona? Doncs escolta’ns i no et quedis enrere. L’Angela Sánchez Orti tanca el programa amb tot el que cal saber del món del cinema, el teatre i les sèries. En aquesta ocasió ens recomana la darrera obra teatral d’Àngel Llàcer. Finalment ens preguntem, on és la Gotelé?

No deixis que t’ho expliquin! No Som Sants a només un click!

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.