Jornada de Medicina Preventiva i Salut Bucal organitzada pel PP

El passat 19 d´abril  va tenir lloc una Jornada de medicina preventiva i salut bucal organitzada pel Partit Popular de Sants-Montjuïc, a la sala conferències de les Cotxeres de Sants.

Vam poder comptar amb cinc doctors en diferentes especialitats:  Yago Rebollo, odontòleg;  Ricardo Cánovas; endocrinòleg i nutricionista, Mariano Vélez, dermatòleg; José María Seguí, metge-estomatòleg i Maite Maneses, coaching.  Tots ells van destacar la importància de la prevenció a l´hora de tenir cura de la boca i de cóm pot acabar afectant això a la Nostra salut bucal. Es va parlar de cóm millorar la nostra pell i de la necessitat de cuidar-la des de ben petits.  A l`ambit de la nutrició el doctor va destacar la importància del que mengem i dels ossos, i de cóm mantenir-los entrenats amb un entrenament no gaire complicat.   Al final de la sessió els assistents van poder gaudir i realitzar un exercici de meditació i relaxació.

 Els assistents van poder preguntar als doctors diferentes qüestions per resoldre dubtes i aquesta va ser una de les parts més interessants de la Jornada.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.