Modernets barcelonins!

Imatge de la secció de curiositats de la Sílvia Depares

Primer programa de la tercera temporada de No Som Sants amb la Sílvia Depares al capdavant. Una nova manera de presentar el nostre magazine que ara comparteix presentadors. De fet, No Som Sants és el primer programa radiofònic que té més presentadors que tertulians.

En aquesta ocasió, l’Araitz Peepers ens explica com ser un modern a les festes de la Merçè de Barcelona i no morir en l’intent. Escenaris alternatius, codis de vestuari, gesticulacions i espais poc freqüents marquen aquest dietari. A més a més, també ens explica perquè la Merçè és la patrona de Barcelona que s’emporta les festes majors en detriment de Santa Eulàlia.

Per la seva banda, la Sílvia Depares ens presenta a la mítica secció de curiositats les frases més peculiars que diuen les mares durant el part. I també, parlem de noticies curioses i tractem el referèndum d’Escòcia com a tema d’actualitat de la setmana.

Finalment, el Guillem Estadella entra in extremis al programa per saludar a l’audiència i anunciar les novetats del seu nou programa! Tot això i molt més, cada dijous de 20h a 21:30! I entretant ja podeu reviure el programa d’aquest dijous! No us el perdeu!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.