COMENCEM!

Aquest dimecres encetem una nova temporada del Portes Obertes, el programa d’actualitat local per excel·lència de La Marina FM des de fa més de 20 anys! Aquest any seguirem tractant totes aquelles qüestions que ens són més properes. Política, cultura, temes social i de proximitat seran el nostre centre d’interès. Aquesta setmana, amb motiu de l’aniversari del Cap Doctor Carles Ribas, un dels centres que hi ha al barri de la Marina, ens visitaran alguns dels seus metges i usuaris perquè ens expliquin la celebració que tenen preparada.

També, parlarem del servei sanitari que ofereix aquest centre i tots els que hi ha presents en el districte de Sants-Montjuïc per tal de conèixer en quines condicions es troben, quines afectacions han tingut les retallades dels darrers anys sobre els usuaris, etc. També aprofitarem per parlar de salut pública, davant dels nous cassos de Legionel·losis que s’han produït a Catalunya, i la tradicional passa de grip de cada tardor.

Tot això i molt més a partir del dimecres 1 d’octubre a les 19h en directe des dels estudis de la Marina FM amb Carla Genís i Miquel Vera!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.