Els joves donen exemple amb el festival 7 rings

Aquesta tarda comença el festival d’arts urbanes 7 rings a l’Espai jove La Bàscula on fins diumenge es podrà gaudir de diverses activitats preparades pels joves de la Marina.

El Seven Rings sorgeix com a un projecte ideat per grups de joves (Sudor, Dona’t més, Skatia i l’associació generació guineocatalanes) d’organitzar activitats d’oci saludables i fomentar la producció cultural local. A més,  tenen el suport d’educadores de carrer, l’espai jove La Bàscula, l’ateneu l’Engranatge i el Pla d’Acció Comunitària.

Avui divendres a les 19:30h hi ha la presentació del festival i a les 19:45h s’inicien els concerts amb Slad Mob; a les 20:45h l’actuació de  C.veintitr3s, Filew i John Fresh i tanca el dia el DJ set Sudor. La primera jornada, però, ja té l’aforament complet.

El dissabte de 10:30 a 17:30h es disputarà un torneig 3×3 de bàsquet mixt de 15 a 25 anys, que ja té les llistes dels participants tancades.  A partir de les 17:30h comença el taller d’Afrobeat i a les 19h es podrà gaudir del concert de SUDOR amb Vietnam Keed i SUDOR DJSet on encara hi ha entrades disponibles al web.

Per últim, el festival finalitza el diumenge amb un Art Mural al Carrer de l’Energia a les deu del matí, i a les 10:30h hi ha el Testeig Skatia on no cal inscripció prèvia per assistir. Per la tarda, a partir de les 16h hi ha el BMX freestyle Barcelona, una exhibició a les 17:30h de BMX i per últim Jam BMX oberta a les 18h.

Així doncs, Seven rings és una aposta dels joves per tal de poder gaudir d’un cap de setmana amb actuacions d’oci saludables i donar exemple que els joves també tenen formes sanes de gaudir.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.