Els centres escolars de la Marina compartiran tres dies de música, dansa, teatre, ràdio, vídeo…

En el marc de les jornades En Trànsit del programa Caixa d'Eines

Jornades en Transit
Estudiants de l'Institut Montjuïc durant la presentació d’un vídeo documental treballat enguany.


El 27, 28 i 29 de maig arriben les jornades En Trànsit del programa Caixa d’Eines, on els centres escolars de la Marina i els espais d’algunes entitats del barri s’obren a les famílies i al veïnat per compartir la feina feta en diverses disciplines que l’alumnat ha treballat al llarg de tot el curs i amb la intenció de fer-hi partícip a la comunitat educativa.

Així, el dilluns prenen protagonisme els instituts Domènech i Montaner i el Montjuïc, presenten dues peces de danses, amb estudiants de segon i tercer d’ESO, respectivament. Igualment, l’escola Can Clos es converteix en un escenari de la dansa i el teatre amb obres com “El teu cos, el teu mestre” i “De qué está hecha la felicidad”.

Però tot això només és la primera jornada. Hi ha dues més que estan marcades per l’intercanvi entre estudiants de diversos centres i també l’ànim d’utilitzar les eines d’altres disciplines a les aules com una manera de fer el procés d’aprenentatge més efectiu i alhora enlairar la creativitat i treballar les emocions i la tan important salut mental.

El gruix d’entitats que hi treballen amb la comunitat educativa són El Graner amb dansa, La Inefable amb Teatre, l’AMCL –la Marina FM (102.5)- amb ràdio, l’institut de Cultura de Barcelona amb pintura, l’Espai Jove la Bàscula amb música, a més de col·laboracions com la d’Androna Cultura i el CCCB amb i Versembrant.

Tots els projectes es desenvolupen en el marc del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona.

Agenda jornades En Transit

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.