El cas de la Irene i la PAH al Portes Obertes

PORTES OBERTES | El passat dimecres 21 de Gener va tornar el Portes Obertes a la sintonia de La Marina FM. El tema central d’aquest primer programa de l’any va ser la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que ha traslladat les seves oficines centrals al districte de Sants Montjuïc recentment. Durant el programa també es va explicar el cas de la Irene una veïna del carrer Alts Forns que ha estat víctima d’una estafa hipotecària que també ha esquitxat a molts altres veïns i veïnes del barri.

El cas que explica la Irene durant el programa és especialment sagnant. Aquesta mare de família tenia una hipoteca amb Catalunya Caixa que va canviar per una hipoteca pont d’UCI. Davant el risc de perdre l’habitatge per la seva situació econòmica va sol·licitar un préstec amb l’entitat Projecte de Desenvolupaments Actius mitjançant una estafa ordida per Maria Navarro, en què van fer constar com a avalista la seva mare. Per aquest últim motiu, l’economia familiar va col·lapsar i al cap de poc es va iniciar el procediment judicial d’execució hipotecària. Segons va explicar la Irene durant l’entrevista, ella confiava plenament en Maria Navarro. “Els nostres fills anaven junts a l’escola, eren com germans”.

La setmana passada va iniciar-se el judici contra Maria Navarro per estafa, però la defensa de l’acusada va renunciar al cas i procediment judicial ha quedat posposat per l’octubre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.