Benvingut estiu!

    La nostra col·laboradora més veterana ens sorprèn amb els vots més insòlits de les passades eleccions europees.

    Arriba l’estiu a No Som Sants amb l’anunci més famós del mediterrani. Comentem el nou gir d’aquesta marca de cervesa, i també tota l’actualitat de les eleccions europees. A més a més, tot l’equip del programa li canta l’aniversari feliç al responsable tècnic d’aquest dissabte.

    Guillem Estadella participa al No Som Sants des de casa
    Guillem Estadella participa al No Som Sants des de casa

    Per la seva banda, la Sílvia Hernàndez Depares ens endinya la seva particular dosi de curiositats. En aquesta ocasió, parlem dels vots més surrealistes que han aparegut en algunes meses electorals d’arreu del territori. Des de l’actor que interpreta a Faruk, passant per a Julio Iglesias, o simplement una rodanxa de xoriç.  I també ens entendreix amb una trucada d’un nen de quatre anys al servei d’emergències.

    El latin lover del programa torna a fer campana. Tot i així bat un nou rècord Guinness en participar al programa a través del telèfon fix. Tindrà problemes de sordesa a partir d’ara? Se li haurà cremat una orella? Qui sap…El que si sabem és quina cançó s’ha convertit en l’himne del mundial de futbol de Brasil.  A més a més, Guillem Estadella ens porta un nou top rànquing de la setmana.

    Notícies curioses, anècdotes, intimitats, actualitat, música i molts somriures han farcit el darrer programa de No Som Sants. Finalment, també hem descobert que la Ines Dias ha marxat de viatge, no sabem a on, i per aquest motiu ens ha deixat una salutació i la promesa d’una prompta tornada. En definitiva, si us vareu perdre el millor No Som Sants d’aquesta setmana, ara ja el podeu tornar a escoltar.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.