Els barris a la precampanya electoral

Puja d’intensitat la precampanya electoral a la ciutat, fins el punt que ja sembla ben bé plena campanya. S’incrementen les aparicions dels candidats, els missatge de possibles aliances, els atacs i desqualificacions.

La campanya a l’alcaldia de Barcelona serà dura i té el risc de donar-se en clau “nacional” o catalana com mes s’estimi el lector. És lògic pensar que, sempre, en totes les èpoques, la conquesta de l’alcaldia de la capital de Catalunya té conseqüències més enllà de l‘àmbit local. No obstant, fins ara el debat polític sempre havia mantingut una agenda pròpia, és a dir, els candidats sempre han debatut i analitzat els problemes de la ciutat.

La campanya de 2019 té el risc d’oblidar la ciutat i, especialment, els seus barris. Des d’aquest humil racó de La Marina restarem pendents per escoltar i llegir les propostes, idees i apostes que cada candidat té per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes dels barris. Transport públic, serveis socials, recollida d’escombraries, parcs, equipaments culturals i esportius, mobilitat en general són alguns dels temes que voldrem veure en l’agenda dels candidats. L’alta política és important i també afecta al comú dels ciutadans, però a les eleccions locals, on escollim als administradors més propers, s’ha de parlar dels barris del dia a dia. Restem a l’espera.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.