2016 amb esperança per recuperar la nostra capacitat transformadora

El 2015 està a punt d’acabar…

Rebuig general al sistema de pensions – El comerç aguanta la crisi? – Torna amb força la lluita veïnal pel metro – Els veïns de La Marina es juguen el seu futur a les urnes – No et quedis a casa el teu vot és decisiu – El nostre vot ha estat decisiu ha guanyat la participació – “Volem que La Marina sigui protagonista d’aquesta nova Barcelona sense desigualtats socials” – Ser o no ser 27-S – I ara què? – Els catalans exigeixen respostes socials – El que espera desespera… – Canvi o continuïtat

Aquests són els titulars que al llarg  d’aquest any que estem deixant enrere hem triat i que, d’alguna manera, recullen les qüestions d’interès dels veïns i veïnes de La Marina que, tret d’alguna excepció, no s’allunyen de l’interès general de la ciutat i el país.

Impossible seria negar o no reconèixer tots els canvis que, fins al moment, estem vivint a Espanya i Catalunya. No obstant això, la qüestió fonamental no ha canviat o ho ha fet molt poc. La situació precària que gran part de la població pateix per desgràcia es reflecteix molt bé al nostre barri.

Tot i aquesta situació, és necessari no perdre la nostra capacitat transformadora ni la consciència del canvi i generar un espai local on poder participar i actuar de manera decisiva. Que els canvis que succeeixen tant a Espanya com a Catalunya arribin també a La Marina depèn de les accions que el conjunt de veïns i veïnes emprenguem i de l’exercici responsable del nostre rol com a ciutadans i ciutadanes.

Les reivindicatives d’Associacions de veïns, AMPAs (Associació de Mares i Pares d’Alumnes), Associacions de dones, culturals, recreatives, esportives… En definitiva, tot això significa en termes més filosòfics que avui dia fa falta reconèixer i reivindicar-nos com a “subjectes” de drets polítics.

Des de l’AMCL: Diari La Marina, La Marina FM i La Marina Digital volem agrair la confiança i el reconeixement de tots els nostres lectors i seguidors.

Que hagin tingut un Bon Nadal i que el 2016 es compleixen tots els vostres desitjos!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.