Deuen les companyes elèctriques condonar el deubte a les famílies que pateixen pobresa energètica?

Fotos: Agustin Forteza

Dionisio Puerto, treballador Dionisio Puerto, treballador. albion gold

El tema és una vergonya. buy albion gold Crec que les empreses haurien de condonar el deute, però no solament això, s’haurien d’establir veritables polítiques que enfrontin aquest problema. Encara que tothom conegui el problema les elèctriques tenen la paella pel mànec, doncs tenen el monopoli i allò no es gens beneficiós per a ningú, per a ells sí, es clar.

 

Mercè Pérez, guia turística

He viscut en carn pròpia la pobresa energètica, són moltes les persones anònimes que no tenen com lluitar contra això i l’única ajuda que es pot buscar és la família. cheap albion gold Penso que les empreses haurien de condonar el deute perquè durant molts anys s’han aprofitat. albion silver Amb tanta política la gent segueix empobrint-se i ningú fa res.

                     

alf_7503  

Oriol Granados, Historiador

Jo crec que sí. Hauríem d’aconseguir que aquestes famílies partissin de zero en aquest moment. cheap albion silver En veritat no poden pagar les factures. Crec que les institucions públiques i privades haurien de generar, conjuntament un fons d’ajuda social. cheap albion gold també és necessari vigilar el cost que cobren les empreses per l’electricitat, doncs encara que són privades el servei és públic.

 

Rosa Junoy, mestressa de casa  

Rosa Junoy, Mestresa de casa

Si, però crec que s’hauria de revisar molt bé a quines famílies, per evitar que es colin els qui senzillament no volen pagar. És veritat que aquestes companyies són empreses privades que busquen guanyar diners, però també és veritat que cobren uns preus molt cars i això tampoc és just. buy albion silver Guanyen el mil per cent.

                   

alf_7501

Josep Cot Vilar, veí del barri Jo crec que sí. buy albion gold Tant de bo les famílies poguessin pagar les factura però en veritat no poden fer-ho. Les empreses elèctriques estan guanyant moltíssims diners i haurien de tenir humanitat envers els qui ho estan passant malament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  • https://streaming2.elitecomunicacion.es:8248/stream
  • https://lamarina.cat/
  • LA MARINA RADIO 102.5 FM