Propostes

Xavier Sanz//Quan un servidor té l’encàrrec d’escriure aquestes línies per tal que esdevinguin un petit punt de trobada mensual amb els lectors, intenta inspirar-se en els fets d’actualitat, les preocupacions dels veïns i veïnes; en la anàlisi política; però sovint troba els temes en els llocs més insospitats.

 Fa pocs minuts acabo d’escoltar en la recta final del Telenotícies vespre de TV3 que la CUP de Barcelona proposa la retirada de l’estàtua de Colon situada al final de les Rambles, com a símbol de l’opressió colonial americana i substituir-la per elements de recordin la lluita contra l’imperialisme. Es tractaria d’una proposta al ple municipal juntament amb d’altres com la retirada de l’estàtua de l’esclavista Antonio López que dóna nom a la plaça seu de l’oficina central de Correus a l’inici de Via Laietana.

Estic d’acord amb la proposta i en la defensa de la memòria històrica tot i que segur que el tema dóna per un bon debat entre especialistes. Però, senyors i senyores de la CUP, dubto molt que els ciutadans de Barcelona considerin ben invertits els recursos públics que s’aboquen en el plenari, els seus regidors i les estructures que els hi donen suport per dedicar-se a aquestes qüestions. De ben segur que la ciutat en té de més urgents.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.