Nou punt d’assessorament energètic a la sala Pepita Casanellas

La sala Pepita Casanellas acollirà durant sis mesos el projecte pilot “Al barri de la Marina, posem tota l’energia”, consistent en reforçar la detecció de la pobresa energètica i la defensa del drets energètics dels veïns de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell, dos barris que presenten una sèrie d’indicadors d’atur, de rendes baixes i d’inseguretat residencial i que mostren una vulnerabilitat energètica alta, tema que afecta a 170.000 persones a tota Barcelona.

En la campanya participen serveis, entitats i comunitats de veïns que reben formació en drets energètics amb l’objectiu de ser detectors potencials de casos de pobresa energètica entre els veïns del barri.

El treball en xarxa permetrà “tenir més ulls que ens ajudin a donar un millor servei de defensa dels drets energètics dels veïns i les veïnes”, ha destacat la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz.

El projecte pilot s’avaluarà periòdicament i, eventualment, es podria ampliar a altres barris amb vulnerabilitat energètica alta.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.