Comunicat Escola Enric Granados respecte l’escola Leza

En tornar de les vacances d’estiu, els membres de l’escola de música Leza van rebre la notícia de que haurien de marxar de l’espai on impartien classes, que fins ara els hi llogava l’escola Enric Granados, a causa d’uns canvis en les obres de reforma del centre. Amb aquesta ja eren tres les vegades que l’escola de música es canviava de local. Els seus membres van organitzar, a principis d’octubre, un concert protesta davant de l’escola per visibilitzar la seva demanda. Ara, l’escola Enric Granados ha volgut emetre un comunicat en relació amb aquests esdeveniments:

  1. L’Escola Enric Granados NO és responsable del tancament de l’escola Leza. L’escola de música estava ubicada a l’antiga casa del conserge perquè així ho va suggerir el Districte en el seu moment,  tot seguint el protocol de cessió d’ús d’instal·lacions de les escoles públiques.

2. L’Escola Enric Granados es veu afectada per un projecte de remodelació integral.

3. En un primer moment se’ns va comunicar un Projecte i un calendari, segons el  qual l’Escola Leza podia conviure un any més exercint la seva activitat. No obstant la nostra Escola va informar detalladament de tot aquest Projecte a l’Escola Leza.

4. El calendari d’obres s’ha modificat i avançat de manera UNILATERAL per part del CONSORCI. Nosaltres no som valedors d’aquest canvi.

5. Les obres de remodelació de l’escola AFECTEN directament a totes les activitats que es duen a terme a l’escola: Pròpies del centre (activitats extraescolars), Reforç escolar (Reflexes) i d’altres activitats del districte com Patis Oberts i Casals.

6. Des de que hem estat coneixedors d’aquesta situació l’Escola Enric Granados s’ha mostrat col·laboradora i empàtica amb la circumstància de l’escola Leza, tot gestionant reunions amb el PLA DE BARRIS per tal de facilitar la seva reubicació.

7. Ambdues escoles hem conviscut durant 10 anys de manera raonable, tot respectant-nos mútuament i acomplint les condicions contractuals.

8. Lamentem la situació de l’Escola Leza, donat que som coneixedors de la gran tasca que duen a terme durant fa tants anys al Barri de la Marina.

9. L’Escola Enric Granados continuarà oberta al Barri ara i sempre, davant de qualsevol projecte, i seguim a disposició de la nostra comunitat educativa com a servei públic que som.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.