El casal de La Vinya acull una nova edició del programa SARA

Es tracta d’un programa sociolaboral dirigit a dones emigrants majors de 16 anys impulsat i finançat per l’Institut de Dones i implementat per la fundació CEPAIM. L’objectiu és promocionar espais de desenvolupament personal i motivacional per tal de millorar la seva ocupabilitat i capacitació dins del mercat laboral. 

L’itinerari del programa durarà 245 hores dividides en tres fases on s’implementarà una  metodologia participativa. La primera fase està dedicada a la motivació personal, l’autoestima i l’empoderament mitjançant diversos tallers grupals. La segona se centrarà en la formació ocupacional on es realitzarà un curs perquè les participants millorin les seves competències quant a la inserció sociolaboral. I, una última, dedicada a l’orientació i la recerca de llocs de treballs a través de sessions individuals i grupals.

Així doncs, el programa promou l’ocupabilitat, la formació i les competències digitals. A més, es preveu la possibilitat d’oferir ajudes econòmiques pel transport i la conciliació.

Els horaris s’estendran de dilluns a dijous, de 9:30 a 13:00 hores fins, ben bé, el mes de gener. Per més informació, podeu contactar a través del correu electrònic solescribano@cepaim.org o via telefònica 697175632 / 608818819.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.