Convoquen concentració en protesta contra una agressió homòfoba al barri

Sense temps per reposar-nos de la commoció per l’assassinat d’en Samuel, el noi d’A Coruña, que es presumeix un assassinat homòfob, pendent d’aclariment judicial, l’onada d’agressions cap al col·lectiu LGTBI no s’atura.

Divendres els Mossos d’Esquadra informaven d’una agressió LGTB-fòbica al barri de La Marina. A primera hora, un grup de tres joves del col·lectiu que estaven al carrer del Foc van ser insultats i colpejats per un home que passava i que en veure’ls els va començar a agredir. Tot i que la policia no ha donat gaire més detalls, alguns mitjans informen que els joves han patit una puntada i cop de puny a més de les agressions verbals. L’home immediatament ha fugit del lloc.

Els Mossos investiguen l’agressió, l’han posat en coneixement del fiscal d’Odi i Discriminació i estan fent l’acompanyament a les víctimes, que de moment no han interposat denúncia formal.

La condemna ha estat unànime a les xarxes socials, on els veïns i veïnes s’han fet ressò de la notícia. Fruits de les reaccions, des de l’Ateneneu Engranatge convoquen una concentració aquesta tarda a les 19 h a plaça Marina per condemnar tals accions cap a veïns i veïnes del col·lectiu LGTBIQ+, i el preocupant augment dels crims d’odi que estan patint arreu de l’Estat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.