La Marina s’il·lumina per Nadal

Ja ha arribat desembre i cada cop tenim més a prop les festes de Nadal, és per això que la Marina ja escalfa els motors amb diferents actes. L’encarregat aquest any d’obrir aquesta temporada d’il·lusió ha estat ni més ni menys que l’Encesa de Llums de La Marina i el districte Sants-Montjuïc.

Aquest any l’Associació de Comerciants, juntament amb el govern de districte han organitzat tota una festa, encara que diferent, per donar la benvinguda al Nadal. Així, amb compte enrere i com no molt confeti, es van encendre les llums de Nadal de La Marina que ens acompanyaran fins passat reis.

Així va ser el moment de l’encesa:

La presentació de l’acte va tenir tocs d’humor però també espai per la reflexió a càrrec de Brigitta Lamoure. A més també van participar en els parlaments Mei Márquez, presidenta de l’Associació de Comerciants de La Marina, Marc Serra, regidor del districte Sants Montjuïc i Neus Munté, presidenta de la Mesa de districte, els tres van voler recordar els temps difícils que ha passat el comerç i remarcar la importància que té que durant aquestes festes consumim comerç de proximitat i evitem comprar per plataformes digitals.

La Mei Márquez va destacar que “els comerços són els que aporten seguretat i llum al barri i per això els hem de cuidar”. Una llum que aquest any arriba en forma de garlandes i decoracions nadalenques que guarniran els comerços i ens recorden que tot i la pandèmia el Nadal es podrà celebrar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.