Arriba el Festival Ciutat Flamenco al Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors acull la 21a edició del Festival Ciutat Flamenco entre el 22 i el 25 de maig. Aquesta vegada, gira entorn de la bailaora Carmen Amaya. D’entre els espectacles i concerts que s’han concertat, com els de Sol Picó, Maruja Garrido, Esperanza Fernández i Eva Yerbabuena.

Cal destacar alguns com l”¡Ay!’, d’Eva Yerbabuena, que es va estrenar l’any passat a Londres i ja té molt bones crítiques; així com ‘Mi voz en tu palabra’, d’Esperanza Fernández, que fa un homenatge a la figura de l’escriptor José Saramago.

Flamenc // BTV
Ballarina de flamenc // btv.cat

A més, aquesta any també es comptarà amb la nova proposta de la companyia de Sol Picó, ‘La piel del huevo te lo da’. Picó farà un exhibició a tres mans, amb la col·laboració de la Candela Peña i La Shica, on es tractarà el paper de la dona a la societat d’avui en dia.

Així mateix, també s’han programat altres activitats gratuïtes, com la xerrada a càrrec de José de la Vega, que explicarà les vivències que va tenir amb dos clàssics del flamenc: Carmen Amaya i Vicente Escudero.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.