Cuina casolana i de qualitat a la Casa Patry, als Jardins de la Mediterrània

Patricia Ferrada i Mauricio Valdés, propietaris de l'establiment.

Text i fotografies: Alejandra Sánchez

Va ser ara fa cinc mesos quan la Patricia Ferrada i el seu marit Mauricio Valdés van decidir obrir Casa Patry, un bar on es poden degustar menjars, tapes i entrepans ubicat als Jardins de la Mediterrània, just a tocar de la Plaça de la Marina.

La Patricia i el Mauricio han viscut a la Marina des de fa 13 anys i eren clients de l’establiment que hi havia anteriorment on ara és el seu bar. En assabentar-se de que el local es traspassava, no ho van dubtar i van decidir quedar-se amb el negoci, ja que tots dos tenien experiència prèvia en la restauració. La Patricia havia treballat a la cuina d’un restaurant i el Mauricio s’ha dedicat a l’hostaleria en diferents bars del barri. Va ser així com va néixer Casa Patry.

Des de la seva inauguració al mes d’abril, la recepció per part dels veïns – tal com explica la Patricia – ha estat positiva, ja que han mantingut els clients de l’anterior establiment i n’han sumat de nous. Segons la propietària de Casa Patry, el que més destaquen els clients és que “el menjar els hi agrada molt, els productes són bones i el servei és de qualitat”.

 

 

 

 

 

Un dels principals punts forts d’aquest servei de qualitat, ens explica el matrimoni, són els suggeriments  de cap de setmana, que inclouen truites amb verdures de temporada, carns a la planxa i a la brasa, pop i ara, a més, nachos amb guacamole, que la mateixa Patricia elaborada de manera casolana.

Casa Patry obre la seva cuina per tots aquells i aquelles que vulguin degustar la seva cuina casolana de 9h a 16h i de 18h a 23h. A més, de dilluns a divendres, Casa Patry ofereix menús diaris amb tres primers i tres segons plats a escollir i postres pel mòdic preu de 11’50€.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.