L’entrega de premis del Barcelona Visualsound serà demà a l’Espai Jove la Bàscula

L’Espai Jove La Bàscula acollirà demà a la tarda l’acte de cloenda del projecte Barcelona Visualsound. L’esdeveniment contarà amb la participació de L’ajuntament de Barcelona i diversos equipaments juvenils de diferents punts de la ciutat comtal. L’objectiu d’aquesta idea és donar a conèixer els materials audiovisuals que han creat els joves i, alhora, potenciar la idea de “joves creadors de curtmetratges”. El Barcelona Visualsound no hagués estat possible sense la col·laboració de diferents organitzacions com l’Espai Jove La Fontana, l’Espai Jove Casa Sagnier, Espai Jove Garcilaso, Espai Jove Boca Nord i l’Institut Mare de Deu de la Mercè entre d’altres.

L’acte començarà demà a les 19h i consistirà en l’entrega de premis als millors audiovisuals. Els participants podien competir en diferents categories segons la peça que presentin: videoclip, ficció, documental o el concurs 2 en un dia (realitzar un curtmetratge de dos minuts en 24 hores). A més a més, tots els joves optaran a diversos premis: el premi del jurat, el premi del públic i el premi de menors de 20 anys. El guanyador que escolli el jurat s’emportarà un premi de 1300€ mentre que el guanyador del públic s’endura un premi de 450€ i el de menor de 20 anys de 400€.

Durant tota la setmana els joves han pogut assistir a diversos tallers relacionats amb el món dels curtmetratges i, també, han pogut crear cartells i presentar-los per tal de ser escollits com la imatge del Barcelona Visualsound.  Tots els cartells estan actualment exposats a l’Espai Jove La Bàscula i es poden visitar cada dia.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.