Quin acte masclista pateixes o veus en el teu dia a dia que més et molesta?

Silvia García, Bego Iglesias, Avel·lina Arnès, Marta Rodríguez, Esperanza Portes

 

Silvia García, 26 anys

Sóc infermera i quan vaig a atendre homes, molts d’ells demanen que vinguin homes. Pensen que no estem preparades o que som inferiors. I també em molesta molt que quan m’arreglo més per sortir de festa, no puc anar pel carrer tranquil·la, perquè em diuen coses i em miren el cul…

Bego Iglesias, 49 anys

Que al treball, quan els homes veuen que som capaces de fer correctament les coses i que arribem a tot, no ens ajuden gens. Consideren que es troben per sobre de nosaltres i quan veuen que no és així no els hi agrada.

Avel·lina Arnès, 58 anys

Em molesta no poder anar pel carrer tranquil·lament, perquè penso que algun home em pot fer alguna cosa, sobretot a la nit. Jo ja tinc una edat, però igualment, si veig un home que em mira o em segueix tinc por, perquè amb tot el que s’escolta i es veu…

 

Marta Rodríguez, 44 anys

Que les que som mares fem sacrificis que els pares no en fan. Quan vaig tenir el meu fill, vaig haver de canviar de lloc de treball perquè ja no tenia la mateixa flexibilitat per a viatjar, etc. Això és una cosa que acceptem, però no conec cap cas, al meu entorn, en què qui hagi pres una decisió així sigui l’home i no la dona.

 

Esperanza Portes, 63 anys

A mi m’empipa quan sento a noies joves dir que els seus xicots els miren els mòbils o les truquen per saber on són, i a més, sentir que elles no fan res. A la societat d’abans, la dona havia d’aguantar, però ara?! I tot el que veig a la televisió també m’indigna; les violacions… i que les denuncies per actes com aquests no serveixin per res; estem molt desprotegides.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.