Els veterans del Barça i de l’Ibèria jugaran un partit

Club Ibèria

Redacció:Laura Sicilia

El club de futbol Ibèria ha començat ja la temporada, i fins ara no va gens malament. L’equip es situa en segona posició de la tercera divisió del grup 10. A més d’aquest bon inici, el club estrena equip tècnic ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-Fernando Navarro i Antonio Solá com a primer i segon entrenador, Rodrigo Castro com a directiu i José Antonio Oliva “El Oliva” com a coordinador- i renova la plantilla.

Després de patir certes dificultats que estaven apunt de fer desaparèixer l’equip del barri, l’Ibèria arrenca, amb l’ajut de patrocinadors com la fàbrica de productes de dietètica i alimentació natural Santiveri, amb ganes de tornar a ser el que era. Els seus directius volen que els joves apostin per jugar en aquest equip, que la gent es faci sòcia i que l’Ibèria arribi a ser un Badalona o un Cornellà. Ara mateix, només es troba l’ibèria Amateur, secció per a la qual els directius animen a apuntar-se als joves de a partir de divuit anys, però posteriorment es vol organitzar un equip de futbol base.

Però això no és tot, l’Ibèria també celebra aquest any el seu 80è aniversari i vol commemorar-ho amb l’organització d’un partit Barça veterans VS Ibèria veterans que tindrà lloc el 28 d’octubre a las 12:00 al Camp de Futbol Ibèria, per al qual l’equip busca ex jugadors del club o veterans de trenta anys en amunt que hi participin. Amb aquest partit volen, no només celebrar els seus anys de vida, sinó també agrair a tots els vells jugadors el seu pas per l’equip i homenatjar a l’ex president de l’equip, José Povedano, mort recentment.

La Junta directiva mostra una gran il·lusió per fer reviure l’equip del barri i recalca que el club està obert per a tothom que vulgui aportar qualsevol tipus d’ajuda, ja sigui econòmica o presencial, per què l’Ibèria sigui l’equip del barri per molts anys més.

Si vols participar en el partit Barça veterans VS Ibèria veterans truca al número:

656237233

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.