El moviment veïnal dels barris de la Marina a debat

EVA ALBIOL|

La Marina es caracteritza per la dispersió de diferents barris que agrupen mes de  31.000  habitants i amb problemàtiques diverses, algunes de comunes i d’altres  més territorials.

En tots els barris de la ciutat, l’acció de les organitzacions socials és fonamental per a garantir la convivència i fomentar les relacions veïnals. Als barris de la Marina, aquesta acció esdevé tant o més necessària que a  la resta de zones de la ciutat, per les particularitats concretes de les condicions de vida del veïnat.

Per aquestes raons i per a plantejar de manera conjunta, accions que ens permetin afrontar el futur amb una mica d’optimisme, hem considerat oportú celebrar una trobada entre totes les organitzacions i agents socials que treballen en els nostres barris, així com amb aquelles persones que hi puguin estar interessades a títol personal.

Per a poder debatre entre totes i tots el futur conjunt, des del Fòrum d’Opinió Ciutadana de La Marina hem organitzat una trobada per el proper 18 de març a les 19:00h de la tarda a la Biblioteca Francesc Candel  (Carrer Amnistia Internacional, 10)

A aquesta jornada assistirà, com a convidada la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) que està desenvolupant en projecte “Barri, espai de convivència” als nostres barris.

La inscripció és gratuïta però, per raons d’espai convé fer la inscripció al telèfon: 93 296 50 07 o be per correu electrònic, a: redaccio@amcl.cat

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.