Connexió La Marina – 12/06/18

D’una banda, sabrem com es va viure la presentació del cartell de la Festa Major de la Marina, gràcies a la nostra companya Júlia Pujols, que es va desplaçar fins allà. Escoltarem els moments més destacats de la presentació de dijous a la Sala Pepita Casanellas, i conversarem amb l’autora de l’obra guanyadora del concurs de cartells d’enguany, Nuria Somalo. A més, parlarem amb el president de la Unió d’Entitats i la regidora del Districte de Sants-Montjuïc Laura Pérez, per conèixer com seran les Bacanals de Barcelona 2018.

A més, sortirem al carrer i per això també tindrem la Júlia Pujols en antena al Connexió La Marina d’avui dimarts. Preguntarem als veïns per la nova patrulla de la policia de barri, que poc a poc s’està activant a la Marina, i coneixerem una mica millor en què consisteix aquesta nova policia de la Guàrdia Urbana.

Comentar que s’acosta la Matinal esportiva i la Milla Bauhaus, així que recuperarem l’entrevista a Yolanda Gutiérrez de la Taula d’Esports, parlant d’aquest esdeveniment esportiu mític del mes de juny, i que torna un any més, aquest dissabte 16 de juny.

I cap al final del programa, tornarem a trobar-nos amb en Juan Carlos Rodríguez, amb qui anirem cap als anys 80 i així arribarem a les 8 del vespre.

Abans d’això, com sempre, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; parlarem del temps per demà, i obrirem l’agenda, per repassar les activitats preparades al barri. A banda d’això, intentarem repassar una mica l’actualitat del barri.

A més, seguim una setmana més amb la secció del Programa SIRIAN. Cada dilluns i cada dimarts, volem conèixeruna mica més sobre mètodes anticonceptius, gràcies a aquest

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.