Els jardins de Ca l’Alena ja s’han inaugurat

SARA TORREMOCHA/

Després de mesos d’obres, aquest matí, a partir de dos quarts de dotze, s’han inaugurat els jardins de Ca l’Alena, l’espai interior dels edificis de La Capa. La celebració s’ha iniciat amb els cinc temes que han ballat els participants del taller del ball en línia del Casal de Gent Gran de la Capa. A continuació, han actuat un grup de joves al ritme dels èxits més ballables del moment i després ha tingut lloc un espectacle d’animació pels més petits.

L’acte ha congregat a molts veïns de La Capa i d’altres indrets de la Marina que han festejat l’estrena de les noves instal·lacions amb els espectacles i la xocolatada organitzada. També han pogut ser testimonis del projecte fotogràfic “Per a mi, el barri és…”, un espai on alguns veïns s’han deixat inmortalitzar amb un missatge personal sobre el seu petit espai de convivència. Aquesta ha estat, sense dubte, una mostra de la cohesió veïnal que ja s’ha fet latent amb la participació a la festa.

A grans trets, la remodelació dels Jardins de Ca l’Alena ha consistit en una ampliació de la zona verda i la creació de dues noves zones de jocs: espais lúdics pels més petits, fins a un any, i espais infantils pels nens de sis a 12 anys. A més, s’ha instal·lat una font al centre de la plaça i s’ha millorat l’espai de davant de la ludoteca i del casal de la Gent Gran per fer activitats com el ioga a l’aire lliure. També s’ha volgut guanyar en accessibilitat com posa de manifest la creació de rampes per la zona inferior i noves escales i rampes per la superior.

Contradient les expectatives, la inauguració no ha comptat amb cap representant oficial del districte. Això sí, veïns de l’Assemblea 15M de la Marina – ZF també han volgut avui reivindicar l’arribada del metro als nostres barris.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.