Ametller Origen crearà 250 noves places de treball a la comarca de l’Alt Penedès

La companyia catalana posa en marxa una iniciativa per captar talent

El Grup Ametller Origen és una companyia catalana d’alimentació especialitzada en producte fresc i elaborats de qualitat. Actualment el grup es composa per més de 1.500 treballadors, camps al llarg de l’eix mediterrani, un obrador central de productes elaborats i 90 punts de venda propis.

Les seves botigues ofereixen fruita i verdura, productes d’elaboració pròpia -com amanides, truites, cremes de verdures, brous, menjars preparats, làctics- i altres productes seleccionats -com embotits, càrnics, melmelades, cereals, productes dietètics, cerveses artesanes, vins i caves-. Productes que no només tenen vida dins de la seva xarxa de botigues, sinó que han començat a vendre’s en altres establiments i cadenes de prestigi tant a nivell nacional com internacional.

L’empresa es troba en plena expansió dins el món de l’alimentació saludable. L’estructura del Grup està formada per l’àrea agrícola amb camps propis al llarg de l’eix mediterrani, l’obrador de productes elaborats a Olèrdola i la comercialització de productes a través de les seves botigues.

El Grup vol incorporar 250 nous ametllerencs per formar part dels seus equips de botigues (venedors, carnissers/xarcuters, restauradors..) i és per això que s’han organitzat un seguit de convocatòries per diverses poblacions de Catalunya per diverses poblacions de Catalunya que culminarà amb entrevistes tancades del 21 al 30 de novembre.

Ametller Origen posa en marxa aquest tipus d’iniciatives per captar talent i tenir els millors equips a les seves botigues. L’empresa, segueix amb el ferm objectiu de crear una marca capdavantera en l’alimentació saludable i que estigui present en tots els àmbits possibles de la vida de les persones.

Els interessats es poden inscriure a ametllerorigen.cat/treballa-amb-nosaltres abans del 14 de novembre, data en què finalitza el plaç.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.