La Taula de Dones de la Marina protagonitzarà el pregó de la Festa Major 2017

La Plaça de la Marina acull aquest vespre a les 19:15 h el pregó de la Festa Major de la Marina 2017 que inaugurarà oficialment les més de 40 activitats culturals i festives que es portaran a terme durant aquesta festivitat. cheap albion gold La Taula de Dones de la Marina serà l’encarregada de pronunciar el discurs d’obertura d’aquest període festiu.

Taula de Dones va rebre un guardó el passat mes de novembre, cheap albion silver la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, buy albion gold “pel seu projecte integrador en defensa de les dones i la lluita contra la violència masclista”.

Des d’aleshores la festa s’allargarà amb activitats com espectacles culturals i d’animació per als més petits, cheap albion gold havaneres, buy albion silver gegants, albion gold correfocs o espectacles musicals.

La Festa Major de la Marina, buy albion gold Bacanals de Barcelona, albion silver es celebra del dissabte 17 de juny al diumenge 25 de juny la seva 13a edició amb més de 40 activitats culturals i festives,

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.