Proves de circulació a l’L10 provoquen talls els caps de setmana a l’L9

Entre el 7 d’octubre i el 17 de desembre es faran proves del sistema de conducció automàtica

Els caps de setmana del 7 d’octubre al 17 de desembre, a l’L10 es faran assaigs del sistema de conducció automàtica ATC per poder posar en servei aquest nou trajecte que incorporarà quatre noves estacions: Foneria i Foc Cisell, a Barcelona (previstes per l’any 2018), i Provençana i Ildefons Cerdà (previstes per l’any 2019), a l’Hospitalet de Llobregat.

Les estacions perjudicades són: Zona Universitària, Collblanc, Torrassa, Can Tries/Gornal, Europa/Fira, Fira, Parc Logístic, Mercabarna, Les Moreres, El Prat Estació, Cèntric, Parc Nou, Mas Blau, Aeroport T2 i Aeroport T1. El servei habitual conclourà al seu horari normal els divendres i tornarà a funcionar sense cap tipus d’incidències el dilluns següent.

Tot i que les dates en què es realitzaran les proves corresponen a dies en què es preveu una baixa demanda de transport públic, les alternatives més recomanables són: la línia R2 Nord de Rodalies, que compta amb parades a la terminal T2 de l’aeroport i el centre del Prat de Llobregat, les línies d’autobús 46 (Pl. Espanya- Aeroport T1) i 65 (Pl. Espanya- El Prat) i, per últim, els autobusos urbans dels municipis de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.