Celebració del Consell del Barri a Font de la Guatlla

El passat dilluns 27 d’abril de 2015 al Centre Cívic Font de la Guatlla es va celebrar el Consell de Barri en el que varen assistir el Regidor del Districte de Sants – Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona. Jordi Martí i Galbis, Lluís Maté Solé, vicepresident del Consell, Sergi Sarri i Camargo, Conseller tècnic i Emilia Català, Consellera del barri.

Aquest acte va servir per actualitzar i informar als veïns la situació actual de Sants – Montjuïc. Els punts del dia varen ser les obres i millores a Font Florida i carrer Trajà, una optimització necessària del camí escolar per l’Esplai Turons. A continuació, es va emfatitzar la situació de l’enderroc de la Pèrgola i la futura adequació del esplai amb bancs i arbrat. Com també, la informació d’un nou espai museístic destinat al entorn de la Font Màgica.

Des de l’Associació es va demanar al Regidor la rapida solució als sorolls dins de la muntanya de Montjuïc, especialment a Poble Espanyol, Maria i Cristina i recinte Ferial, com també, per altre banda, la intervenció de la GU. En el que també fou molt necessari plegar per la optimització d’accessibilitat i disponibilitat del transport públic, com així mateix, la informació als conductors per mitja de rètols per facilitar el poder circular amb fluïdes pel barri.

A més, el Regidor va comunicar la solució del Cap de Magòria en el que els veïns poden demanar el canvi de CAP a Manso.

Per finalitzar, un membre de la Comissió de Seguiment va informar a l’Assemblea que han elaborat un document amb millores i necessitats per al barri ‘’PAD 2015-2019’’ entregat a l’Equip del actual Govern, per a transmetre-ho als membres de l’oposició i Entitats del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.