Sopar de Nadal de l’AMCL

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

L’ Associació de Mitjans de Comunicació Locals (AMCL) va reunir tots els col·laboradors i amics del diari La Marina i Sants-Montjuïc Ràdio.

El passat dissabte 14 de desembre l’ AMCL va celebrar el seu sopar de Nadal al restaurant Mai Ona. L’acte va comptar amb l’assistència de Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc i diferents consellers,  així com del president de l’associació, Joan Barutel, el director fundador de l’associació, Juan Antonio Reyes i les plantilles al complert del diari de La Marina i la Marina Digital i de Sants-Montjuïc Ràdio; a més de molts altres col·laborados i amics. També hi van ser convidades les diferents entitats del barri.

Després de l’àpat van pronunciar els seus discursos la Maria del Mar Alegret, antiga col·laboradora i ex presidenta de la ràdio i l’associació; Joan Barutel, actual president de l’AMCL, Aran Comín, artífex del web de La Marina Digital, de l’aplicació per mòbil i encarregat de les xarxes socials de Sants-Montjuïc Ràdio, i Eva Albiol, Cap de Redacció de la Marina. Així els presents van gaudir d’un breu recorregut per la història de l’entitat, des dels inicis fins als seus noms més il·lustres. A més, en els seus parlaments, la Maria del Mar, el Joan, l’Aran i l’Eva van agrair la seva feina a tothom que fa i ha fet possible el bon funcionament dels mitjans de l’AMCL i el sopar de dissabte. El regidor Jordi Martí va tancar la tanda de discursos fent el brindis del sopar.

Cal remarcar que el pròxim any el diari La Marina complirà vint anys sortint al carrer de manera mensual. A més, Sants-Montjuïc ràdio celebrarà els seus vint-i-cinc anys en antena. Així, amb el sopar de Nadal es comença a preparar un 2014 de celebracions per als mitjans de l’AMCL; que treballen per oferir una informació de proximitat als ciutadans dels barris de la Marina.

Demà serà disponible al web de La Marina Digital una fotogaleria amb totes les imatges de l’esdeveniment. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.