Neus Linares, Yeray Bartolomé i Adrià Agenjo els alumnes del barri amb millor nota a les PAU

Tots tres han obtingut les millors notes a la darrera convocatòria de la selectivitat als instituts del nostre barri. Els hem reunit per valorar el seu pas per les proves més temudes dels estudiants de Batxillerat.

Comencen la nostra trobada afirmant estar d’acord que amb la nota de Batxillerat ja s’asseguraven l’accés a les carreres que volien escollir i per tant, la Selectivitat suposava per a ells un tràmit que passar, però amb comoditat. “Com vaig fer un bon Batxillerat i anava ben preparada, no vaig sentir nervis” afirma la Neus Linares.

Els canvis de les PAU, que enguany introduïen la ponderació de l’assignatura específica realitzada a la fase general i que es repetia també a la fase específica, els suposava “un salvavides” ha sentenciat en Yeray Bartolomé.

“Es parla de l’institut en general i reconec que per a algunes matèries he anat molt ben preparat i d’altres no, depèn del professor que t’ha preparat, però depèn del teu treball personal, del teu esforç, dels nervis del dia de la prova, del corrector o el temari que surti” assenyala l’Adrià Agenjo.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.