La reforma del Parc de les Tres Xemeneies de Poble-Sec ja està en marxa

Aquesta setmana han començat les obres de renovació del Parc de les Tres Xemeneies, al districte de Sants-Montjuïc. Tindrà una durada de sis mesos i un pressupost de 611.000 euros. Amb aquesta reforma, es reubicaran les zones de petanca i jocs infantils, i s’introduirà un àrea d’esports urbans i patinatge.

També hi haurà una guingueta que acollirà lavabos públics i gratuïts, una llarga reivindicació dels veïns per evitar que els usuaris facin les seves necessitats al mateix parc. A més a més, es durà a terme la renovació del paviment, la il·luminació i el mobiliari urbà. La instal·lació d’una pèrgola metàl·lica i uns nous murets limitaran amb l’avinguda Paral·lel.

Aquesta remodelació arriba després d’un llarg consens amb les entitats del Poble-Sec, que van acordar amb l’ajuntament els equipaments que convenien al barri, després de què dos avantprojectes amb l’anterior equip de govern al barri no arribaren a convèncer els veïns.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, remarca que “aquesta actuació que ara comença va ser un dels compromisos que va adquirir el govern municipal al començar aquest mandat, perquè era una vella reivindicació dels veïns i de les entitats del Poble-sec, per poder dignificar aquest sector”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.