Música per fer costat la investigació de l’esclerosi múltiple

Lourdes Tasies Cano

Aquest dissabte, 19 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc un concert solidari en suport a l’esclerosi múltiple a la Sala Pepita Casanellas. Actuarà el grup The B-Sides, una cover band de rock i pop que farà gaudir al públic amb les seves versions de grups com Queen, The Police, AC/DC, The Beatles, Led Zepellin, Amy Winehouse…, alhora recaptarà fons per a la investigació de la malaltia.

El concert ha estat possible gràcies a l’organització de La Nova Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Esclerosi Múltiple, que han volgut recordar l’existència d’una malaltia que, en aquest país, la pateixen prop de 47.000 persones, segons les darreres dades publicades per la SEN (Societat Espanyola de Neurologia).

L’esclerosi múltiple és una malaltia autoimmunitària que afecta el cervell i la medul·la espinal. El trastorn es diagnostica amb més freqüència entre els 20 i els 40 anys, però es pot observar a qualsevol edat. Els símptomes varien molt segons la magnitud de la lesió als nervis i quins estan afectats.

Algunes persones que la pateixen poden perdre la capacitat de caminar sense ajuda o de caminar completament, mentre que altres poden experimentar llargs períodes de remissió sense que aparegui cap símptoma nou. A causa de la manca d’investigació, són moltes les incògnites. I és per això que, desafortunadament, i com passa amb altres malalties, no té cura.

Si vols la teva entrada per ajudar a la seva investigació, la pots aconseguir de forma anticipada per 15€ (inclosa la consumició) al web de l’esdeveniment (https://www.bsidesbcn.com/) o el mateix dia del concert per 20€ (també inclosa la consumició).

Suma’t-hi a la cerca per una solució front l’esclerosis múltiple.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.