La participació veïnal, a debat el proper 2 de febrer

La participació veïnal a Barcelona. Processos participatius i decisions vinculants. El mitjà de comunicació digital Districte 11 i el Grup Impulsor de Parlament Ciutadà organitzen un debat on es tractarà la importància de la participació dels veïns i les veïnes a la ciutat. En aquesta trobada hi participaran els següents ponents:

  • Itziar González, presidenta de Parlament Ciutadà, descriurà quins són els elements que ha de tenir la participació ciutadana per tal que sigui efectiva i plantejarà com comptabilitzar la participació ciutadana amb les polítiques municipals.
  • Gala Pin, com a regidora de Participació de l’Ajuntament de Barcelona, exposarà les polítiques de govern dutes a terme fins ara i les mesures que volen posar en marxa durant el mandat.
  • Albert Recio, com a activista veïnal i com a sots-president de la FAVB, valorarà “l’estat de salut” de la participació veïnal a Barcelona i analitzarà què cal canviar del model actual.

La Judit Pastor és una de les integrants que fan possible el projecte de Districte 11. “Tot l’equip volíem buscar alguna manera de visibilitzar-nos, entrar en contacte amb el nostre target i reunir-lo a un lloc. Com a col·lectiu, et fa falta presentar-te. Per aquesta raó vam estar parlant amb la FAVB i el Grup Impulsor de Parlament Ciutadà per portar endavant un debat com aquest”, assegura. Tot i això, la idea inicial era fer divisions més temàtiques: un debat sobre turisme, un altre sobre urbanisme… Finalment, els organitzadors van veure més viable un de participació ciutadana “per conèixer la salut d’aquesta qüestió a Barcelona”: una bona oportunitat i un bon moment per dur a terme aquest debat amb Barcelona en Comú al capdavant del govern municipal. “Ara hi ha un canvi en quant a la participació ciutadana”, conclou.

El debat es realitzarà a l’espai Calàbria, 66 (carrer Calàbria 66, metro Rocafort -L1- i bus 41) el dimarts 2 de febrer a les 19:30h. El periodista Pep Cabayol serà l’encarregat de moderar el debat. Alhora, els membres de Districte 11 faran preguntes i hi haurà un debat obert per tal que tots els veïns i veïnes puguin dir la seva: traslladar dubtes, precs i opinions als ponents de la taula.

L’entrada és totalment lliure, però les places són limitades. Per aquesta raó, cal inscriure’s aquí. Alhora, els ciutadans ja hi poden enviar les seves preguntes.

D11

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.