Comença la urbanització de la Bòbila, que sumarà espai verd al barri

Les obres per a la construcció d’un nou parc de Can Clos, que se situarà a l’espai on abans estava emplaçada la Bòbila, urbanitzaran un terreny de 24.000 m², 9.000 d’ells destinats a zona verda. L’espai comptarà amb passejos per a vianants i connectarà el carrer de les Diligències de Can Clos, amb la resta del barri de la Marina, a més d’establir un nexe més amb la muntanya de Montjuïc.

El nou parc inclourà espais de jocs infantils, aparcaments de bicicletes per fomentar-ne l’ús al barri, enllumenat i zones d’ombra. A més, tal com s’està fent a la Marina del Prat Vermell, s’instal·larà un sistema de drenatge sostenible per reaprofitar l’aigua de la pluja destinant-la a altres usos. L’espai compta ja amb la reserva de parcel·les per a la construcció de quatre blocs d’habitatges.

La vegetació que predominarà al parc serà de tipus arbustiva, un element que reforçarà la sensació de seguretat entre els vianants. També comptarà amb una zona de “bosc” amb arbres alts, destinada a l’ombra i el passeig.

La reurbanització de l’espai s’ha iniciat aquest mes d’abril i es preveu que tingui una durada d’entre 14 i 17 mesos, per tant estarà finalitzat de cara a l’estiu vinent.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.