Carmen Andrés: “Hem de fer de Barcelona la capital del benestar, començant per barris com la Marina”

MIQUEL VERA |

Ahir, divendres 15 de Març, Carmen Andrés, una de les 5 candidats en discòrdia a les primàries per liderar el Partit Socialista de Catalunya en la seva lluita per aconseguir l’alcaldia de Barcelona, va presentar el seu projecte polític a la biblioteca Paco Candel de la Marina.

La candidata, exregidora socialista per Nou Barris, va relatar la seva trajectòria personal. Va explicar com va arribar a la ciutat amb els seus pares des de Terol ja que el seu progenitor va entrar a treballar a la fàbrica de la Seat, a la Zona Franca. Relacionat amb això, va descriure els problemes que tenia el seu pare per arribar fins al lloc de treball des del pis de 40 metros quadrats al que vivien a l’altra punta de Barcelona. “Sembla increïble que encara avui, el transport sigui un problema en aquest punt de la ciutat” va afegir en clara referencia a la manca del metro al barri.

Andrés va mostrar-se com a mig camí entre les candidatures més sobiranistes i crítiques amb la direcció del partit, i les que compten amb tot el suport dels qui manen al Carrer Nicaragua actualment. “Jo crec en el capital humà del partit Socialista, en els seus militants, simpatitzants i votants. Confio que amb el seu suport, donaré la sorpresa a les primàries” Carmen Andrés és optimista, però a la vegada no nega que la seva sigui la seva candidatura menys mediàtica.

El projecte d’Andrés rau en quatre idees bàsiques: crear una ciutat de progres, i que aquest beneficiï a les capes més humils de la societat, fer de la ciutat una eina que creï ocupació de qualitat, una ciutat que s’ocupi de la vida saludable, i tot plegat basat en uns valors democràtics que s’han de reforçar amb una major participació de la ciutadania a la política.

 

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.